• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Siyah Kurdele                                      
Üyelik Girişi
Facebook - Twitter
 Instagram
Kategori ve Sayfalar
Namaz Vakitleri
Küçük Avcı

Yıldırım İnşaat
Elal Ajans
 
Reklam Alanları

Faydalı Linkler
Günün Sözü
Tarihte Bugün

Tarihte Bugün v.7.0
Site Haritası
sanalbasin.com üyesidir

1994 yılında göreve giderken geçirdiği trafik kazası sonucu yaşama veda eden gazeteci Barış Selçuk’un anısını yaşatmak ve genç gazetecileri teşvik etmek amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 11.’sini düzenlediği yarışma sonuçlandı

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Erinç, Türkiye Gazeteciler Fedarasyonu ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, Çağdaş Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Ahmet Abakay,  Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bülent Göksel,  Türkiye Gazeteciler Sendikası Genel Başkanı Ercan Sadık İpekçi,  Habertürk Gazetesi Genel Koordinatörü Osman Gençer, TRT İzmir Bölge Müdürü Muharrem Acar,  Gazeteci-Yazar Öcal Uluç, Gazeteci-Yazar Şevket Özçelik ve Gazeteci-Yazar Mehmet Şakir Örs’ün katılımıyla toplanan Seçici Kurul; Ulusal Gazete,  İzmir Kent Haberi, Gazete Haber Fotoğrafı ve İzmir Kent TV haberi dallarında birincileri ve Hande Mumcu özendirme ödüllerini belirledi. Ödüller,  Barış Selçuk’un da doğum günü olan 21 Eylül tarihinde Tarihi Havagazı Fabrikası’nda saat 18.30’da düzenlenen törenle sahiplerini bulacak. 

 Ödül kazanan gazeteciler “İzmir Kent Haberi” dalında  Yeni Asır Gazetesi Muhabiri Erdal Çarboğa’nın  “ Katliama Suçüstü” haberi birinciliğe layık görüldü. Bu dalda Hande Mumcu Özendirme Ödülü’nü Haber Türk’teki “Barajımız delindi, suyumuz boşa akıyor” başlıklı haberiyle Sezen Özsavrangil kazandı. “Ulusal Gazete Haberi” dalında Yeni Asır-Sabah Gazetesi muhabiri Emre Saçlı’nın “Bu Kredinin Faizi Sevgi” başlıklı haberi birincilik kazandı. Bu dalda Hande Mumcu Özendirme Ödülü’nü,  Cumhuriyet Gazetesi Muhabiri  Aykut Küçükkaya’nın   “Fener Savcısı’na By - Pass ” başlıklı haberi aldı.  “Gazete Haber Fotoğrafı” dalında Hürriyet muhabiri Nurettin Kurt’un “TK 855 Yolcuları” başlıklı haberde yayınlanan fotoğrafı birinciliğe layık görüldü.  Bu dalda Hande Mumcu Özendirme Ödülü’nü ise Doğan Haber Ajansı muhabiri Turaç Top, Radikal Gazetesi’nde “Trafikte her an ensenize mızrak saplanabilir” başlıklı haberde yayınlanan fotoğrafıyla kazandı.   İzmir Kent TV Haberi” dalında EGE TV muhabiri İbrahim Koçbaş ve EGE TV Kameramanı Emre Bağdatlı’nın hazırladığı “ Dram üstüne dram ve mutlu son” haberi birinciliğe layık görüldü. Bu dalda Hande Mumcu Özendirme Ödülü’nü ATV Muhabiri Gamze Çıkar ve ATV  kameramanı Sinan Yeniçeri “İşte trafik canavarı” haberiyle kazandı.

462 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
ULAŞIM
 Otobüs Seferleri Metro Seferleri
 İzban Seferleri
 VAPUR SEFERLERİ
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Günlük Burçlar

Günlük Burç Falınız


Saat
Takvim
Sayı 2 Sayfa 1
Mayıs Sayısı Sayfa 1
Yıldırım İnşaat

 

 

Elal Ajans
   
Küçük Avcı