• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Siyah Kurdele                                      
Üyelik Girişi
Facebook - Twitter
 Instagram
Kategori ve Sayfalar
Namaz Vakitleri
Küçük Avcı

Yıldırım İnşaat
Elal Ajans
 
Reklam Alanları

Faydalı Linkler
Günün Sözü
Tarihte Bugün

Tarihte Bugün v.7.0
Site Haritası
sanalbasin.com üyesidir

2009 Yılının 3 Ağustos’un da Çeşme’de 80 yaşında vefat eden İzmirlilerin Yardım Meleği olarak tanıdıkları ,İyi ve Güzel insan MARİKA KORSİNİ Ölümünün 1.’nci Yıldönümünde İzmiri Sevenler Platformu Derneklerinin düzenlediği törenle anıldı

Karşıyaka Soğukkuyu Kabristanındaki Katolik Mezarlığında yapılan ilk törenin ardından Alsancak Dominikan Kilisesi’nde Dini Tören yapıldı. Katolik Papazlar tarafından Türkçe gerçekleştirilen Ayinin sonunda Papazın çağrısıyla Fatiha süresi okundu. Dua yapıldı.
Törene İşadamı Kemal Zorlu ve Erdoğan Tözge, İzmiri Sevenler Platformu Başkanı Sancar Maruflu, Modacı Ömür Manisalı, İstanbul’dan gelen Dostu Sanatçı  Gönül Yazar, İzmir Devlet Senfoni Orkestrası Baş Kemancısı Cemil Günçer, İşadamı Feridun Yeşilyurt, Dr.Halim Şima ve çok sayıda Marika Korsini’nin Dostları ve sevenleri katıldılar. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise çiçek ve mesaj gönderdi. Törenden önce Alsancak’ta İzmir İl Fakirleri Yardım Derneği önünde Ölüm Yıldönümü Marika Korsini ile örtüşen yine İzmir’in en çok sevilen Hayırsever Cemiyet Önderlerinden İsmail Sivri ve Marika Korsini için Hayır Lokması döktürüldü, ve 1000 aileye dağıtıldı.



1009 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
ULAŞIM
 Otobüs Seferleri Metro Seferleri
 İzban Seferleri
 VAPUR SEFERLERİ
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Günlük Burçlar

Günlük Burç Falınız


Saat
Takvim
Sayı 2 Sayfa 1
Mayıs Sayısı Sayfa 1
Yıldırım İnşaat

 

 

Elal Ajans
   
Küçük Avcı