• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Siyah Kurdele                                      
Üyelik Girişi
Facebook - Twitter
 Instagram
Kategori ve Sayfalar
Namaz Vakitleri
Küçük Avcı

Yıldırım İnşaat
Elal Ajans
 
Reklam Alanları

Faydalı Linkler
Günün Sözü
Tarihte Bugün

Tarihte Bugün v.7.0
Site Haritası
sanalbasin.com üyesidir

2016 Yaz Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil etmek için yarışan milli sörfçü Dilara Uralp, Olimpiyat biletini almak için İspanya’da kampa girdi.

Kampa Girdi


Brezilya’nın Rio de Janerio şehrinde yapılacak 2016 Yaz Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil etmek için yarışan milli sörfçü Dilara Uralp, Olimpiyat biletini almak için İspanya’da kampa girdi. Rio Olimpiyatları kotası için İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi’nin desteğiyle bir yıldan bu yana Amerika Birleşik Devletleri, Brezilya, Türkiye, İspanya, Umman, İtalya ve İsrail’de kamp ve yarışlara katılan Dilara, İspanya Palma de Mallorca’daki iki haftalık kamp yapacak. Dilara, kampın ardından 28 Mart-2 Nisan’da gerçekleşecek Princess Sofia Regatta’da yarışacak. RS:X kategorisinde mücadele eden Dilara, 4 Avrupa ülkesinden rakiplerini geçtiği takdirde, kota yarışını kazanıp Olimpiyatlara katılan ilk Türk kadın sörfçü unvanını da elde edecek.

2016 Rio Olimpiyatları için son kota yarışına gireceği için heyecanlı olduğunu belirten Dilara, yarışlardan birinci çıkıp, Rio biletini alacağına inandığını söyledi. Dilara, “Palma’da iki hafta kamp yapacağız. Havanın değişkenliği ile bilinen adada, iki hafta süresince ortama ve deniz koşullarına alışacağız. Olimpiyat kotasını alan ülkelerin sörfçülerinin de katılacağı 28 Mart’taki yarışlara ilgi büyük. Bütün ülkeler kendi elemelerini de İspanya’da yapacaklar. Rio’ya gitmem için, şu ana kadar kota alamamış Macaristan, İsveç, Bulgaristan ve Belarus’tan rakiplerimi geçip birinci olmam yetiyor. Çok heyecanlıyım. Çünkü hayatımda ilk defa bu kadar önemli bir yarışa giriyorum. Çok sıkı bir antrenman yaptım. Kendimi hazır hissediyorum. Yeni malzemeler ile yarışacak olmam da benim için ayrı bir motivasyon. Elimden gelen en iyi performansı gösterip, Rio biletini kapacağım” dedi.

“DİLARA GENÇLERE ÖRNEK OLDU”

Bir yıldan fazla süren olimpiyat mücadelesinde kendisini yalnız bırakmayan ailesine, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi’ne, kondisyoneri ve masaj terapistine teşekkür eden Dilara, “DTO İzmir Şubesi beni hiç yalnız bırakmadı. Desteklerini hep yanımda hissettim. Türkiye’den hiçbir kadın sörfçü, bugüne kadar kota yarışlarını kazanıp olimpiyatlara gitmedi. Ben ülkeme bir ilki kazandırmak ve gençlerin rüzgar sörfüne ilgisini artırmak istiyorum” diye konuştu.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk ise Dilara Uralp’ın sörf ile uğraşan veya bu spora ilgi duyan tüm gençlere örnek olduğunu söyledi. Öztürk, “Dilara, geçen yıl şubat ayından bu yana hiç soluk almadan yarıştan yarışa koştu. Her yarışta ülkemizi ve İzmir’i başarıyla temsil etti. Şimdi final zamanı. Dilara’nın İspanya’daki kota yarışını başarıyla tamamlayıp, ülkemizi olimpiyatlarda temsil edeceğine inanıyoruz” dedi. 


WEB SİTENİZ OLSUN İSTER MİSİNİZ ?

Aşağıdaki formu doldurunuz...
5 gün yayında kalacak ücretsiz sitenizi hazırlayınız...
Hazırladığınız deneme sitesinden memnun kalmanız halinde,
Hazırladığınız siteyi bizimle iletişime geçerek aktifleştiriniz.
Site aktifleştirmek için;    info@elalajans.net 

www.sitenizvar.net   /   www.elalajans.net
 info@sitenizvar.net   /   info@elalajans.net





Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
ULAŞIM
 Otobüs Seferleri Metro Seferleri
 İzban Seferleri
 VAPUR SEFERLERİ
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Günlük Burçlar

Günlük Burç Falınız


Saat
Takvim
Sayı 2 Sayfa 1
Mayıs Sayısı Sayfa 1
Yıldırım İnşaat

 

 

Elal Ajans
   
Küçük Avcı