• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Siyah Kurdele                                      
Üyelik Girişi
Facebook - Twitter
 Instagram
Kategori ve Sayfalar
Namaz Vakitleri
Küçük Avcı

Yıldırım İnşaat
Elal Ajans
 
Reklam Alanları

Faydalı Linkler
Günün Sözü
Tarihte Bugün

Tarihte Bugün v.7.0
Site Haritası
sanalbasin.com üyesidir

2012 yılının yatırım ve yenilenme yılı olacağını Selçuk Belediyesindeki yeni yapılanmanın halk tarafından sahada çok net bir şekilde görüleceğini dile getiren Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, meclise katılanları bilgilendirdi.

Ahmet Taner Kışlalı salonunda 5 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında Başkan Ülgür “2011 yılını geride bırakıyoruz. 2011 yılı Selçuk Belediyesi için gerçekten radikal değişikliklerin olduğu önemli bir dönem oldu. Büyükşehir’e dahil olduktan sonra Selçuk Belediyesi görev tanımını yenilemek, kendi kadrolaşmasını yapmak için yeni çalışmalar için çok radikal kararlar alarak önemli adımlar attı. Selçuk Belediyesinde yaşanan değişikliklerin ilk geri dönüşleri, ilk verileri gelmiş durumda. Bunu vatandaşlarımıza da önümüzdeki birkaç ay içerisinde hissettirmeye başlayacağız. Hem halkımız hem de bizler önümüzdeki mart ve nisan ayı itibariyle çalışmalarımızın, alınan radikal kararların olumlu etkilerini göreceğiz. Önümüzdeki birkaç ay içerisinde personel değişikliği ve yeni örgütlenmenin yanı sıra 2012 yılının ilk döneminde de fiziki değişikliklerimizle ilgili yani bina, araç gereç ve iletişim yöntemleri konusundaki değişiklikleri de tamamlamış olacağız” dedi.

 

BAŞKAN ÜLGÜR: 2011 İÇ HİZMETLER AÇISINDAN BELEDİYENİN EN BAŞARILI YILIYDI

 Meclis çalışmaları ve iç hizmet çalışmaları açısından 2011 yılının, 1980’den beri Selçuk Belediyesi’nin en başarılı yılı olduğunu söyleyen Başkan Ülgür, Meclisteki gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından 2011 yılına ait meclis çalışmalarının sona erdiğini dile getirerek, “alınan kararların uygulamalarını 2012 yılında görmek için vatandaşlarımızın bizi sabırla beklediğini biliyorum.2011 yılına girerken de iyi temenniler de bulunmuştum. Bu konuda belediyenin çok yol aldığını birkaç ay içerisinde göreceksiniz. 2011yılı içerisinde meclisimizde bazı konularda çelişsek de kararlarımız oy birliği ile alındı ve çok iyi bir bütçe çalışması yürüttük. Yönetmelikler çıkardık, yeni daire müdürlükleri kurduk. Bir taraftan Çevre ve Sağlık Müdürlüğü’nü kurduk, ruhsat veriş şeklimiz değişti. İş yerlerini denetleme, konulara yaklaşım biçimimiz, imardaki iş tutuş biçimimiz değişti. 2012 yılı için inşaatlarda yapı güvenliğinin yanı sıra dış cephe, ısı yalıtım gibi konularda yoğunlaşacağız” dedi.

1018 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
ULAŞIM
 Otobüs Seferleri Metro Seferleri
 İzban Seferleri
 VAPUR SEFERLERİ
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Günlük Burçlar

Günlük Burç Falınız


Saat
Takvim
Sayı 2 Sayfa 1
Mayıs Sayısı Sayfa 1
Yıldırım İnşaat

 

 

Elal Ajans
   
Küçük Avcı