• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Siyah Kurdele                                      
Üyelik Girişi
Facebook - Twitter
 Instagram
Kategori ve Sayfalar
Namaz Vakitleri
Küçük Avcı

Yıldırım İnşaat
Elal Ajans
 
Reklam Alanları

Faydalı Linkler
Günün Sözü
Tarihte Bugün

Tarihte Bugün v.7.0
Site Haritası
sanalbasin.com üyesidir

1994 yılında göreve giderken geçirdiği trafik kazası sonucu yaşama veda eden gazeteci Barış Selçuk’un anısını yaşatmak ve genç gazetecileri teşvik etmek amacıyla İBB'nin bu yıl 12.’sini düzenlediği Barış Selçuk Gazetecilik Yarışması sonuçlandı.

Seçici Kurul, 12 Eylül 2011 tarihinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda Orhan Erinç, Atilla Sertel, Ercan Sadık İpekçi, Osman Gençer, Melih Aşık, Muharrem Acar, Merih Ak, Şevket Özçelik, Öcal Uluç, Muzaffer Tunçağ’ın  katılımıyla toplandı

 

Yarışmaya katılan haber, fotoğraflar ve televizyon haberlerini inceleyen seçici kurul, Yaygın Gazete,  İzmir Kent Haberi, Gazete Haber Fotoğrafı ve İzmir Kent TV haberi dallarında birincileri ve Hande Mumcu özendirme ödüllerini belirledi. Ödüller,  Barış Selçuk’un da doğum günü olan 21 Eylül tarihinde Kent Arşivi ve Müzesi’nde saat 18.30’da düzenlenen törenle sahiplerini bulacak.

  

Ödül kazanan gazeteciler

 

Seçici Kurul toplantısı sonucu ödül alan eserler şöyle belirlendi:

  

“İzmir Kent Haberi” dalında  Habertürk  Muhabiri Mehmet İnmez’in “ Kaçın Tren Geliyor”  haberi birinciliğe layık görüldü. Bu dalda Hande Mumcu Özendirme Ödülü’nü Cumhuriyet Ege’de   “AKP’liye KÖYDES yolu” başlıklı haberiyle Emre Döker kazandı.

  

İzmir Kent TV Haberi” dalında ATV muhabiri Sefer Ayçe ve ATV Kameramanı Tayfun Er’in “Huzurevinde skandal” haberi birinciliğe layık görüldü. Bu dalda Hande Mumcu Özendirme Ödülü’nü Kanaltürk TV Muhabiri Şeyda Burcu İkiz ve Kanaltürk Kameramanı Bülent Yıldız “Şalvarlı siyaset”  haberiyle kazandı.

  

“Yaygın Gazete Haberi” dalında Cumhuriyet Gazetesi Muhabiri Aykut Küçükkaya’nın “İkinci Kayseri olayı”  başlıklı haberi birincilik kazandı. Bu dalda Hande Mumcu Özendirme Ödülü’nü,  Habertürk Muhabiri Neşet Dişkaya’nın “240 kadın polise zimmetlendi” başlıklı haberi aldı.

  “Gazete Haber Fotoğrafı” dalında birinciliğe layık eser bulunamadı. Bu dalda Hande Mumcu Özendirme Ödülü’nü ise Yenigün’de “Türk kuşu İngiliz jetlerini solladı” başlıklı haberde yayınlanan fotoğrafıyla Aydın Çetinkaya kazandı.  

 



738 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
ULAŞIM
 Otobüs Seferleri Metro Seferleri
 İzban Seferleri
 VAPUR SEFERLERİ
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Günlük Burçlar

Günlük Burç Falınız


Saat
Takvim
Sayı 2 Sayfa 1
Mayıs Sayısı Sayfa 1
Yıldırım İnşaat

 

 

Elal Ajans
   
Küçük Avcı